Špargľa s horčicovou omáčkou a batátmi.

Batáty

Kokosový tuk

Čerstvý rozmarín

Cesnak

Zelená špargľa

Sójová šlahačka

dijónská horčica

Čierne korenie a soľ

Cukor z kokosových kvetov

Limetka

Pažitka na ozdobenie

- Batáty som dobre umyla a aj so šupkou som ich nakrájala na malé kocky. Opražila na kokosovom tuku do zlatova. Tesne pred koncom som pridala nasekaný rozmarín a pretlačila strúčik cesnaku.
- Špargle som 5 minút nechala v pare.
- Horčicová omáčka: v malom hrnci som dala zohriať sójovú šľahačku, pridala lyžicu dijónskej horčice, čierne korenie, soľ, štipku kokosového cukru a šťavu z limetky.
- Podávala som z čerstvo odtrhnutou a nasekanou pažitkou.