Zdravý a chutný mix na tanieri.

Zemiaky som piekla v trúbe, na mriežke 35 min. na 200 stupňov. Keď boli do zlata upečené, prehodila som ich do misky a pridala k ním korenie Vega- rajčata, soľ a olivový olej. Premiešala.

Ryžu som uvarila s limetkovými listami v osolenej vode.
Mrkvu som na kokosovom oleji opražila do zlata a potom som k ním pridala zmes korenia na pizzu (tymián, sušené paradajky, oregano).
Cuketu tak isto, na záver som pridala tymián a strúčik cesnaku.
Cvikla bola uvarená vo vode do mäkka.
Tatarská omáčka z červenej šošovice – uvarila som do mäkka šošovicu, cez sitko som z nej vytlačila prebytočnú vodu a rozmixovala s olejom (repkovým), 2 lyžičkami horčice, soľ, čierne korenie, kokosový cukor, malá cibuľa a zaváraná uhorka.