Problémom dlho používaných vankúšov býva zdeformovanie jeho tvaru, no s Klasik memory vám to nehrozí

Problémom dlho používaných vankúšov býva zdeformovanie jeho tvaru, no s Klasik memory vám to nehrozí

Dlhoročné skúsenosti sú na nezaplatenie, v každej oblasti je prax výhodou a prínosom a pomáha prekonávať nové výzvy, zodpovedný prístup a kvalita materiálov sú zárukou, že produkty sa budú predávať „samé“. Reklama kvality je dôležitá, aby zákazník mal prehľad o tom, čo je skutočná kvalita a oplatí sa do nej investovať. SEGUM je už pojem, na slovenskom trhu sa drží už od roku 1992 a má stále čo ponúknuť, stálym zákazníkom predáva kvalitu za prijateľné ceny a dobrý spánok zaručí zdravotnými ortopedickými matracmi na moderných posteliach. Pod hlavu vám ponúka aj anatomické vankúše z príjemných antialergických materiálov. Tieto produkty vyrába v Senici, ale zriadili aj Klasik memory Segum svoje podnikové predajne kvôli reálnym možnostiam vyskúšať si produkty na vlastné oči.

Hrúbky a typy matracov na výber

Postele s prepracovanými proporciami a kvalitné ortopedické matrace dopĺňajú aj anatomické vankúše, ich výroba je vyžaduje perforovanú penu MEMORY, ktorú charakterizuje perfektná vzdušnosť, vláčnejšou sa stáva pri pôsobení tlaku a tepla, a preto sa aj lepšie prispôsobí krivkám tela. Vankúš má rozmery 66x42x11 cm, čím dokáže krčnú chrbticu podoprieť, aby sme mali pokojný spánok. Tento vankúš s názvom Klasik memory si svoj tvar zachová stále a nezdeformuje sa ležaním.

Správne podpretie hlavy zabráni bolestiam

Pri výrobe a navrhovaní vankúša mal výrobca na zreteli aj jeho hygienickosť, preto ho šije so snímateľným poťahom, matrac je šitý z látky, ktorej súčasťou sú aj vlákna LYOCELL, známe svojím príjemným povrchom a schopnosťou nenasávať, ale odvádzať vlhkosť. Takto bude mať každý, kto si na tento vankúš ľahne, pocit sucha, jemnosti a ľahkosti. S udržiavaním čistoty takisto nie je problém, pretože poťahy je možné prať. Slovenskí výrobcovia si získali miesto na trhu svojimi kvalitnými výrobkami, pri výrobe ktorých spolupracujú priamo s výrobcami jednotlivých komponentov ako je pena Sanitized od švajčiarskeho výrobcu alebo kvalitné poťahové látky, čo im môže prilákať zákazníkov, ktorí vyhľadávajú seriózny prístup a spoľahlivosť.

devene
https://www.bfit.sk